U PLUS MIND PINEAL GRAND ACTIVATE
U PLUS MIND MENGAKTIFAN OTAK TENGAH
Mengaktifkan Otak Tengah
Dermatoglyphic (Analisis Cap Jari Kenali Diri Sendiri)

promotion


Visitors Counter

900712

Your IP: 3.92.74.105
Server Time: 2020-09-23 22:18:16

 

Apakah "Dermatoglyphic Ujian kongenital Kecerdasan Pelbagai"?

Ini adalah ujian saintifik untuk kebolehan intelek kongenital yang adalah berdasarkan kepada ciri-ciri fisiologi kita.

 

Pertama sekali, kami mengambil cap jari semua jari. Selepas itu, kami mengira "Jumlah Count Ridge" dan bandingkan dengan nilai pangkalan data yang besar kami. Dengan perbandingan, kita dapat menjalankan daripada analisis statistik potensi pembelajaran, kekuatan seseorang keupayaan intelek yang berbeza (10 sama sekali kebolehan, termasuk interpersonal, pengurusan, logik, bahasa, dan seni), pembelajaran gaya, dan banyak lagi.

 

Oleh itu, ujian dermatoglyphic boleh mengelakkan kesilapan yang boleh disebabkan oleh perbezaan budaya atau salah faham secara lisan dalam ujian IQ yang hanya mendedahkan seseorang itu bahasa dan logicalmathematical kebolehan.

 

Apakah perbezaan di antara ujian dermatoglyphic dan nasib ketara sekali?

Dermatoglyphic ujian dan bacaan sawit berdasarkan kulit garisan pada tapak tangan dan kedua-dua mereka adalah percubaan orang untuk mendedahkan "takdir" seseorang. Sewajarnya, orang mungkin mempunyai faham bahawa dua daripada mereka, berada dalam kategori yang sama. Malah, ujian dermatoglyphic, yang menganalisis kongenital rakyat ciri-ciri, adalah sama sekali berbeza daripada nasib ketara sekali atau sawit membaca, yang meramalkan masa depan rakyat.

 

Ujian Dermatoglyphic adalah berasaskan kepada teori pepejal rangka kerja dan pangkalan data yang besar sampel. Oleh itu, anda perlu tidak merawat ujian sebagai sejenis nasib ketara sekali. Anda harus memegang sikap positif terhadap ujian dan menerima keputusan dengan membuka minda.

 

Dermatoglyphic ujian menunjukkan kebolehan intelek kongenital kanak-kanak. Adakah ujian membayangkan bahawa hidupnya telah ditentukan?

Sudah tentu tidak. Sebaliknya, pembangunan masa depan kanak-kanak benar-benar ditentukan oleh dirinya dan ibu bapanya. Jika kanak-kanak keupayaan logik hujah lemah tetapi ibu bapanya melepaskan memupuk kemahiran dalam bidang ini memandangkan kesukaran untuk beliau bertambah baik, kita juga mungkin mengatakan bahawa ia adalah nasib beliau kesal. Walau bagaimanapun, jika beliau ibu bapa adalah positif dan membentuk strategi untuk membantu dia mengatasi kelemahan, kita akan menganggap beliau sebagai satu kejayaan menyenangkan.

 

Adalah ujian yang tepat?

Secara umumnya, ketepatan ujian adalah kira-kira 80%. faktor-faktor yang boleh menyebabkan ralat adalah seperti berikut:

 

1) Ujian ini adalah berdasarkan data statistik. Oleh itu, induktif kesilapan adalah tidak dapat dielakkan.

 

2) Otak manusia adalah struktur yang kompleks. Jika dibandingkan dengan ia, kulit rabung pada kulit kita      adalah bentuk hanya mudah. seperti cap jari tidak boleh mencerminkan semua ciri-ciri otak kita, mesti ada beberapa jurang dalam ujian.